Млинці, вареники

Смачні рецепти млинців і рецепти вареників

 

Тоненькі млинці та найніжніші вареники - улюблені всіма страви, що нагадують смак дитинства. Традиційні млинці готують на молоці, але також їх можна приготувати на кефірі або воді. Готують їх з різними, як солоними, так і солодкими начинками: грибами, сиром, м'ясом, ягодами та фруктами. Майстерністю вважається приготувати дуже тоненькі та смачні млинці.

Традиційна українська страва – вареники, готують з прісного тіста з різноманітними начинками. Вареники подають і як основну страву, якщо вони приготовані з картоплею та грибами, куркою або сиром, і як десерт, якщо вареники з вишнями, сливами, полуницею, яблуками.

Пропонуємо Вам смачні та оригінальні рецепти млинців та рецепти вареників, які представлені на нашому сайті: млинці на молоці, млинці на кефірі, шоколадні млинці, вареники з полуницею, ліниві вареники з сиром, вареники з вишнями та багато інших цікавих рецептів.

 

Тісто приготувати заварним способом: у киплячу воду покласти сіль, цукор, масло, поступово всипати половину просіяного борошна, швидко розмішуючи тісто. Охолодити його, додати яйця, борошно, що залиши...

Очищений від шкірки та насіння гарбуз та яблука натерти на тертці. Гарбуз тушкувати до м'якості у невеликій кількості води, змішати з яблуками та цукром. Молоко нагріти до 30-35 градусів, додати борош...

Для приготування тіста: борошно просіяти, зібрати гіркою та зробити заглиблення, в яке вилити підсолену воду, змішану з яйцями. Замісити тісто та ретельно вимісити, щоб вийшло тісто середньої густини....

До сиру додати сире яйце, 3 ложки борошна, трохи солі та добре перемішати виделкою до однорідної маси. Ложкою брати невеликі порції тіста та опускати в підсолену киплячу воду, таким чином, формуючи лі...

Яйця збити з вершковим маслом до однорідності. Додати молоко, сіль та частинами борошно. Замісити круте тісто та добре вимісити близько 10 хвилин, щоб воно вийшло гладким та еластичним. Готове тісто п...

Просіяне борошно змішати з яйцем, сіллю, цукром та молоком, замісити прісне тісто. Сир добре розтерти, додати цукор, сметану, збиті яйця та перемішати. Тісто розкачати завтовшки 1 мм, вирізати кружаль...

Для приготування тіста змішати борошно з крохмалем та вбити яйця, добре перемішати. Доливаючи поступово холодну воду замісити тісто, щоб воно було однорідним. Вимішене тісто прикрити плівкою і дати по...

Картоплю та гриби відварити, відкласти, щоб охололи. Цибулю нарізати маленькими кубиками та пасерувати на олії до напівготовності. До цибулі додати дрібно нарізані відварені гриби, посолити та приправ...

Збити яйце з молоком. Додати просіяне борошно, какао, цукор та сіль, гарненько перемішати, щоб не утворилося грудочок. Потім додати олію та ще раз перемішати. Готове тісто накрити та поставити в холод...

Для приготування млинців: збиваємо молоко з яйцями, додаємо поступово борошно та ретельно вимішуємо, щоб не утворилося грудочок. Додаємо цукор, сіль, масло і перемішуємо. Випікаємо млинці з обох боків...

Для приготування млинців: наливаємо половину кефіру, додаємо сіль, цукор, яйце та трохи збиваємо. Потім додаємо борошно, ретельно вимішуємо та додаємо кефір. залишився, гашену соду та знову перемішуєм...

Яйця збити з цукром та сіллю. Додати дріжджі, 70 мл олії, борошно, молоко, воду та добре перемішати до однорідної маси без грудочок. Воду використовувати теплу кип'ячену.

 

Борошно просіяти, додати яйця, молоко та приготувати рідке тісто. Додати 0,5 ч. л. солі, рослинну олію та перемішати. Випікати млинці з обох боків до золотистого кольору, змащуючи сковорідку шматочком...

Для приготування начинки: філе викласти в каструлю, влити воду так, щоб вона тільки прикрила курку, покласти очищені овочі (100 г моркви, 1 цибулину і 50 г стебла селери), підсолити, довести до кипінн...

Яйця добре збити, додати сіль та влити склянку окропу, продовжуючи збивати. Влити кефір та поступово додавати просіяне борошно, змішане з содою, вимішуючи, щоб не утворилося грудочок.

 

Яйця збити з цукром та поступово ввести муку і сіль. Потім додати молоко і розмішати до однорідної маси. Залишити на 20 хвилин, після чого випікати млинці на добре розігрітій сковороді.

 

X
test