Печиво, тістечка, торти

Цікаві рецепти тортів, рецепти печива та рецепти тістечок

 

Печиво, тістечка і торти - смачні різноманітні десерти, добре підходять як для щоденного чаювання, так і для святкового столу. Приготувати їх можна з різних видів тіста, начинок та кремів.

Печиво - смачний десерт та відмінний перекус, який зможе втамувати голод та додати сил. Рецепти печива дуже різні, що дозволить Вам щодня готувати смачне та оригінальне печиво до чаю або кави.

Тістечка - це невеликі порційні десерти. Рецепти тістечок можуть бути не тільки з кремом, але і з желе, помадкою або глазур'ю, а також з різноманітними шоколадними, фруктовими та ягідними наповнювачами.

Торти - оригінальні солодкі десерти, які готують для особливих урочистих заходів. Рецепти тортів передбачають використання різних видів тіста, найніжнішого крему, шоколаду, фруктів та ягід..

Порадуйте близьких та друзів, приготувавши оригінальні домашні десерти, використовуючи рецепти тортів, рецепти печива та рецепти тістечок, представлені у даному розділі сайту: пісочне печиво, сирне печиво, мигдальне печиво, торт горіховий, торт зі сметаною, тістечко заварне з білковим кремом та багато інших цікавих рецептів.

 

У глибоку миску просіяти борошно, додати сіль та порізане на кубики масло. Перетерти долонями, щоб суміш нагадувала хлібні крихти, потім додати злегка збите яйце і замісити тісто.

 

Приготувати бісквітне тісто з додаванням лимонної цедри. Випікати його у формі при температурі 200 градусів протягом 30 хвилин. Приготувати пісочне тісто з додаванням лимонного соку, розділити його на...

Жовтки розтерти з цукром та ваніліном, додати збиті білки, подрібнені горіхи, сухарі, все добре перемішати, вилити у змащену жиром та посипану сухарями форму для торта та випікати при температурі 200...

Жовтки розтерти з цукром, додати сметану, ванільний цукор, борошно та перемішати, ввести збиті білки. Тісто викласти на змащену маслом форму та випікати у не дуже гарячій духовці 25-30 хвилин....

Жовтки розтерти з цукром, додати м'яке масло, соду (погасити декількома краплями оцту) та ретельно розтерти. Всипати борошно та замісити не дуже густе тісто. Випекти корж.

 

Очищені горіхи разом з цукром двічі пропустити через м'ясорубку, додати розтоплене масло, сметану, збиті яйця, добре перемішати, всипати борошно. Після чого, поки тісто не осіло, перевести його на зма...

Яйця з цукром збивати поки суміш не збільшиться в 2-3 рази та не стане густою. Продовжуючи збивати, цівкою всипати борошно. Форму для торта або невисоку каструлю змазати маслом, обсипати борошном та в...

Маргарин порізати, змішати з борошном, содою, додати цукор, яйця, ванілін, подрібнені горіхи, сметану та замісити тісто. Покласти його на ніч у холодильник.

 

Муку залити гарячою водою та перемішати. Коли охолоне, порізати з маргарином, додати жовток, цукор, соду, замісити тісто та тоненько його розкачати. Вирізати невеликі коржі та випекти їх у розігрітій...

Заварне тісто поставити на годину в холодильник, а потім викласти або випустити через кондитерський мішечок на деко у вигляді кульок трохи більше грецького горіха. Випікати при температурі 210-220 гра...

Білки збити з цукром у пишну піну. З кондитерського мішечка або чайною ложкою викласти їх у вигляді кульок на змащене жиром та посипане борошном деко. Випікати при температурі 200 градусів 30-40 хвили...

Маргарин натерти на крупній тертці та змішати з просіяним борошном, додати цукор, жовтки, подрібнені горіхи, трохи коньяку, все нарізати ножем, влити сметану, замісити некруте тісто.

 

Воду закип'ятити з сіллю та маслом, зняти з плити, постійно помішуючи, всипати борошно, добре розтерти, щоб не було грудочок, та, продовжуючи помішувати, потримати на вогні 3-4 хвилини.

 

Приготувати заварне тісто, покласти його у кондитерський мішок та видавити у вигляді круглих булочок. Випікати при температурі 170-200 градусів протягом 25-30 хвилин.

 

Замісити круте тісто, невелику його частину відкласти, а другу частину розкачати в пласт товщиною 2-3 см, викласти на деко та змастити фруктовим повидлом. З тіста, що залишилося, скачати тоненькі джгу...

Яйця збити, додати борошно, цукор, ванілін та мед, добре вимішати. Додати рослинну олію та ще раз перемішати. Тісто має вийти рідкуватим. Деко змастити олією.

 

Борошно просіяти та з'єднати з маслом, нарізаним кубиками, гарненько розтерти. Додати в тісто ванільний цукор, сир, протертий через сито, соду та замісити тісто.

 

Жовтки розтерти з вершковим маслом, цукром та сіллю. Поступово додавати борошно та замісити тісто. Готове тісто покласти на 20-30 хвилин у холодильник.

 

Борошно просійте, зберіть гіркою та в центрі зробіть заглиблення. Додайте жовток, цукор, ванільний цукор, корицю та замісіть тісто з частини борошна. Маргарин наріжте, змішайте з меленим мигдалем, вик...

X
test