Пиріжки, пироги

Пироги та пиріжки: смачні рецепти пирогів та рецепти пиріжків

 

Пиріжки та пироги - це вироби з тіста із найрізноманітнішими начинками. Готуючи пироги та пиріжки, Ви можете експериментувати як завгодно, використовуючи різні види тіста: дріжджове, листкове, бісквітне, пісочне. Також можна використовувати різноманітні солоні та солодкі начинки: з м'ясом, куркою та грибами, яйцем та зеленню, картопляним пюре та цибулею, сиром, варенням, ягодами та фруктами. На перший погляд, рецепти пиріжків та рецепти пирогів можуть здатися складними, адже відмінний результат залежить не тільки від тіста, а й від смачної начинки.

Приготувати смачні та вишукані страви Вам допоможуть популярні рецепти пирогів, а також цікаві рецепти пиріжків, які представлені на нашому сайті. Ви з легкістю приготуєте пиріг з абрикосами, маковий пиріг, пиріг лимонний, пиріг з малиною та сиром, пиріг зі свіжою капустою, пиріг з рибою, пиріжки з грибами та цибулею, пончики печені та багато інших смачних страв.

 

Маргарин розтерти з борошном, додати цукор, жовтки, сметану та замісити тісто. Розкачати його, викласти на змащену жиром форму, проколоти виделкою, посипати сухарями, зверху викласти вишні без кісточо...

Свіжий сир та жовтки круто зварених яєць протерти через сито, змішати з сирими жовтками, сіллю, маслом та цукром, розтерти до густоти крему, додати збиті в піну білки.

 

У глибокому посуді перемішати ретельно промитий та протертий мак, цукор, ванілін, нашатковану лимонну цедру. Потім покласти яйця, молоко, всипати змішане з содою борошно та замісити тісто.

&nbs...

Із зазначених вище продуктів замісити тісто, розкачати з нього п'ять коржів та випекти їх. Відварене згущене молоко потроху додавати в розтерте масло, всипати какао, добре перемішати та змастити цим к...

Із зазначених продуктів замісити тісто та розкачати корж. Спекти його, трохи охолодити, змастити повидлом або варенням і покрити кремом (білки збити з цукром, додати горіхи, ванілін). Підготовлений пи...

Замісити тісто за рецептом, розділити його на три частини, розкачати і спекти. На остиглі коржі покласти начинку. Для цього лимони в шкірці покласти в каструлю, обдати окропом та залишити, щоб охололи...

Борошно перемішати з подрібненими дріжджами, маргарином, додати цукор, жовтки, кефір та замісити тісто. Розкачати корж, викласти його на змащене жиром деко або круглу форму, проколоти виделкою у декіл...

З дріжджів та частини борошна приготувати опару. Жир, цукор, ванілін, лимонну цедру, молоко, яйця - розтерти та ввести в опару. Додати борошно, що залишилося та замісити тісто накруто.

 

На теплому молоці замісити тісто та поставити його на 1-1,5 години в тепле місце. Коли тісто збільшиться в об'ємі у два рази, вимісити його на посипаному борошном столі. Розкачати два коржі, товщиною...

Очищену та дрібно нарізану капусту залити молоком та тушкувати до готовності. Цибулю дрібно нарізати та обсмажити в олії, потім змішати з тушкованою капустою та подрібненими круто звареними яйцями, по...

У тепле молоко покласти дріжджі, ванілін, яйця, сіль, жир, борошно та замісити тісто. Поставити його на 1,5-2 години у тепле місце, потім розробити на коржики вагою приблизно 50 г, покласти на кожен п...

Гриби ретельно промити, відварити до м'якості, вдруге промити та пропустити через м'ясорубку або дрібно нарізати. Потім злегка підсмажити з олією чи маслом, змішати з дрібно нарізаною та підсмаженою ц...

X
test