Гриби промити, просушити та підсмажити на рослинній олії разом з подрібненою цибулею до золотистого кольору. До грибів додати борошно, всипати бульйон та тушкувати на маленькому вогні під кришкою близ...
Дрібно нарізати цибулю, пластинками нарізати гриби та тушкувати їх разом на вершковому маслі протягом 2 хвилин. Потім додати білий соус, перемішати та довести до кипіння. Зняти з вогню, додати подрібн...
У сковороді з розігрітою рослинною олією пасерувати нарізану півкільцями цибулю, потім додати нарізані гриби та трохи обсмажити. Додати плавлений сир та молоко в сковороду, помішуючи довести до кипінн...
У великій сковороді на середньому вогні розігріти вершкове масло, додати подрібнені цибулю та селеру, сіль та перець Огородник™. Овочі смажити до золотистої скоринки 10-12 хвилин.
Часник очистити, розім'яти, додати сіль, рослинну олію та гарно розмішати. Свіжі гриби відварити в 400 мл підсоленої води.
Цибулю подрібнити, печериці нарізати кубиками середнього розміру. У сковороді на вершковому маслі обсмажити цибулю, потім потушкувати гриби до готовності на середньому вогні близько 20 хвилин....
Грибний соус з'єднати з пасерованим томатом-пюре, додати перець горошком та лавровий лист Огородник™, добре перемішати та варити 10-15 хвилин.
У грибний соус з томатом, додати перебрані та добре промиті родзинки, проварений чорнослив без кісточок, цукор, оцет та варити 10-15 хвилин.
Грибний соус з'єднати з пасерованим томатом-пюре, приправити перцем та лавровим листом ОгородникТМ і проварити 10-15 хвилин. Подають до овочевих та м'ясних страв.
На розігрітій сковороді з вершковим маслом підсмажити борошно, поступово ввести бульйон, весь час помішуючи, довести до кипіння та готувати 15-20 хвилин.
Гриби перебрати, ретельно промити та залити холодною водою. Через 4-5 годин вийняти, перекласти в інший посуд та залити тією ж водою, але так, щоб з дна каструлі не потрапив осад.