Соуси на м'ясному бульйоні

Приготувати смачні соуси до м’яса: оригінальні рецепти соусів до м’яса

 

Соуси до м'яса - це група соусів, які готують з двох видів бульйонів: коричневого та білого. Червоні основні соуси готують з коричневого бульйону з додаванням червоної борошняної пасеровки, а білі соуси - з білого бульйону.

Основною відмінністю цих двох видів соусів є те, що червоні соуси більш гострі та пікантні, з вираженим яскравим смаком. У той час як білі соуси мають м'який та ніжний смак, відмінно доповнюючи будь-які страви. Також соуси до м’яса добре підійдуть для запікання різноманітних м'ясних страв.

У цьому розділі сайту ми зібрали для Вас рецепти соусів до м'яса, птиці, биточків та багатьох інших м'ясних страв, такі як білий соус, червоний соус, томатний соус, які є основними. На їх основі Ви також зможете приготувати похідні соуси, зокрема соус томатний з грибами, соус білий з яйцем, соус червоний смородиновий, соус червоний цибулевий та інші смачні рецепти соусів до м'яса.

 

Моркву, петрушку, солодкий перець, цибулю порізати соломкою; гриби порізати тонкими скибками. Підготовлені овочі спасерувати, а гриби підсмажити на маргарині, після чого додати до овочів, залити томат...

Дрібно подрібнену цибулю спасерувати, а гриби нарізати тонкими скибками (сушені попередньо відварити) та підсмажити на маргарині.

 

Моркву, петрушку і цибулю дрібно порізати та спасерувати на маргарині, додати томат-пюре та пасерувати ще 15-20 хвилин.

 

У сирі жовтки, змішані з маслом, влити вершки або сметану, нагріти до 70 градусів, безперервно помішуючи, зняти посуд з плити та, не припиняючи змішувати, влити білий соус, температура якого повинна...

Приготувати білий бульйон. Для цього кістки яловичі, телячі, свинячі чи кістки домашньої птиці порізати довжиною 5-7 см, промити, скласти у каструлю, залити холодною водою, довести до кипіння та варит...

Дрібно порізану цибулю спасерувати, гриби відварити, нарізати соломкою та підсмажити разом з цибулею. Потім з’єднати з червоним соусом та варити 10-15 хвилин.

 

Мандарини чи апельсини почистити та нарізати скибочками. Цедру нарізати тонкою соломкою, ошпарити кип’ятком для видалення гіркоти, кинути у вино та прокип’ятити 3-5 хвилин.

 

Кістки нарізати, злегка підсмажити, додати бульйон та тушкувати в закритому посуді близько півгодини. Після цього проціджений бульйон з’єднати з червоним соусом, додати чорносмородинове варення чи дже...

Дрібно нарізані гриби та цибулю підсмажити на салі, додати у червоний соус та варити 12-15 хвилин. Потім додати вино, подрібнену зелень петрушки, довести до кипіння та заправити маслом.

 

Чорнослив відварити у воді. Відвар з’єднати з червоним соусом, додати вино чи оцет, перець та лавровий лист Огородник™, і варити 10-15 хвилин.

 

Цибулю, моркву, ріпу, петрушку та селеру нарізати скибками або кубиками, спасерувати на маргарині, додати гарячий червоний соус, вино, перець та лавровий лист Огородник™, посолити та варити при слабко...

У дрібно порізану спасеровану цибулю додати так само дрібно нарізані гриби, перець та лавровий лист Огородник™, тушити 5-6 хвилин. Потім влити вино та виварити суміш на третину, після чого з’єднати її...

У дрібно нарізану спасеровану цибулю додати перець та лавровий лист Огородник™, додати червоний основний соус, трохи посолити та варити 10-15 хвилин. Потім суміш заправити гірчицею та маслом. Соус кип...

Дрібно порізану цибулю спасерувати на маргарині до напівготовності, додати оцет, перець та лавровий лист Огородник™, кип’ятити 8-10 хвилин. Приготовану суміш з’єднати з червоним основним соусом, посо...

Дрібно нарізану цибулю трохи спасерувати на маргарині (колір не повинен змінитися). Потім додати оцет, перець та лавровий лист Огородник™, кип’ятити протягом 8-10 хвилин. Після цього влити червоний о...

Потрібно приготувати коричневий бульйон. Для цього кістки розділити на частини довжиною 5-7 см, промити, викласти на деко, додати очищені, нарізані великими шматками моркву, петрушку та цибулю, все п...

X
test