У білий рибний соус незадовго до готовності влити вино, прокип'ячений та проціджений огірковий розсіл, і варити 8-10 хвилин.
У білий основний соус незадовго до готовності влити гаряче вино, суміш остудити приблизно до 70 градусів та весь час помішуючи, додати яєчні сирі жовтки, розтерті з маслом.
У рибний білий соус за кілька хвилин до готовності додати масло, нарізане шматками, та добре помішувати поки масло повністю не розчиниться в соусі.
Помідори бланшувати та зняти шкірку, нарізати кубиками, цибулю нарізати скибочками. Тушкувати овочі в невеликій сковороді в маргарині, вершковому маслі або рослинній олії, викласти в миску.
&nb...
У білий соус додати томат-пюре, пасеровані коріння, цибулю, лавровий лист та перець горошком Огородник™, та варити при слабкому кипінні 25-30 хвилин, час від часу помішуючи.
Гарячу білу борошняну пасеровку додати до рибного бульйону, проварити протягом 20-25 хвилин. Потім додати нарізаний корінь петрушки та селери, цибулю і проварити ще близько півгодини.
Риб'ячі голови та плавники добре промити, цибулю та часник очистити. Викласти все в каструлю, додати петрушку, чорний перець горошком Огородник™, сіль та залити водою.