Соуси на рибному бульйоні

Рибний соус: цікаві рецепти рибних соусів, смачні соуси на рибному бульйоні

 

Кращим доповненням до страв із риби стане пікантний рибний соус, який зробить страви ніжними та соковитими, надаючи їм неперевершеного смаку. Існує два основних види соусів на рибному бульйоні: білий рибний соус та рибний томатний соус. На основі даних соусів можна приготувати різні похідні, використовуючи гриби, яйця, солоні огірки, рибу та інші Ваші улюблені продукти.

Пропонуємо Вам рецепти рибних соусів, за допомогою яких Ви зможете приготувати смачні соуси до запеченої, смаженої, відвареної або припущеної риби. У цьому розділі сайту представлені найпопулярніші рецепти рибних соусів, такі як соус паровий, соус білий основний, соус «Біле вино», соус-розсіл та інші смачні соуси, які готують на рибному бульйоні.

 

У білий рибний соус незадовго до готовності влити вино, прокип'ячений та проціджений огірковий розсіл, і варити 8-10 хвилин.

 

У білий основний соус незадовго до готовності влити гаряче вино, суміш остудити приблизно до 70 градусів та весь час помішуючи, додати яєчні сирі жовтки, розтерті з маслом.

 

У рибний білий соус за кілька хвилин до готовності додати масло, нарізане шматками, та добре помішувати поки масло повністю не розчиниться в соусі.

 

Помідори бланшувати та зняти шкірку, нарізати кубиками, цибулю нарізати скибочками. Тушкувати овочі в невеликій сковороді в маргарині, вершковому маслі або рослинній олії, викласти в миску.

&nb...

У білий соус додати томат-пюре, пасеровані коріння, цибулю, лавровий лист та перець горошком Огородник™, та варити при слабкому кипінні 25-30 хвилин, час від часу помішуючи.

 

Гарячу білу борошняну пасеровку додати до рибного бульйону, проварити протягом 20-25 хвилин. Потім додати нарізаний корінь петрушки та селери, цибулю і проварити ще близько півгодини.

 

Риб'ячі голови та плавники добре промити, цибулю та часник очистити. Викласти все в каструлю, додати петрушку, чорний перець горошком Огородник™, сіль та залити водою.

 

X
test