Соуси сметанні

Смачний сметанний соус: оригінальні рецепти сметанного соусу

 

Сметанний соус - популярний білий соус, який є класичним та добре відомим у всьому світі. На його основі створено велику кількість соусів, основою яких є сметана.

Урізноманітнити сметанний соус можна багатьма інгредієнтами: печерицями, сиром, яйцем, овочами, завдяки чому він стане дуже ситним та поживним, добре доповнить страви з відвареної картоплі, овочів або риби.

Рецепти сметанного соусу передбачають використання його в якості соусу для запікання м'яса, риби, птиці, роблячи страви більш соковитими та ніжними. Для надання неповторного смаку та аромату в соус додають різні спеції та прянощі: чорний перець, часник, барбарис, базилік, а також свіжу зелень.

Пропонуємо Вам популярні рецепти сметанного соусу, представлені в даному розділі сайту, зокрема, сметанний соус до риби, сметанний соус з часником, сметанний соус із сиром, сметанний соус з гірчицею та багато інших цікавих рецептів даної страви.

 

Цибулю подрібнити, моркву натерти на дрібній тертці. У розігрітій сковороді з маслом обсмажити цибулю, потім моркву. Коли морква підсмажиться, додати сметану, накрити кришкою та тушкувати хвилин 5. По...

Половину огірка натерти на тертці, другу половину дрібно порізати та додати до сметани. Одне яйце дрібно нарізати, а друге - подрібнити виделкою і також додати до сметани. Приготовану суміш посолити,...

Масло розтопити на парі, всипати борошно, додати гірчицю та варити поки маса не стане густою, весь час помішуючи. Влити сметану та прогріти.

 

Масло розігріти на сковороді, додати борошно та обсмажити його, злегка помішуючи. Поступово додати бульйон, безперервно помішуючи, щоб не утворилося грудочок.

 

Змішати оцет, цукор, сіль, мелений перець Огородник™ та добре перемішати. Цю суміш з'єднати зі сметаною та протертими білками, круто зварених яєць.

 

Змішати сметану з яйцем та добре збити в блендері. Додати натертий на дрібній тертці твердий сир. Вилити на сковороду з розтопленим маслом сметану з яйцем та сиром, додати вершки, борошно та нагріти н...

Сметану вилити в миску, додати майонез, видавити часник та добре перемішати. Посолити, додати базилік та перець чорний мелений Огородник™, перемішати.

 

У сотейнику розтопити масло, додати борошно, перемішати та підсмажити протягом 5 хвилин. Потроху доливати бульйон, весь час помішуючи, щоб не утворилося грудочок.

 

X
test