Соуси солодкі

Рецепти солодких соусів: приготувати солодкі соуси для десертів

 

Солодкі соуси - оригінальне та смачне доповнення для десертів та солодощів для надання незвичайного смаку та неповторного аромату. Солодкі соуси можна приготувати із найрізноманітніших інгредієнтів: фруктів, ягід, шоколаду, горіхів, меду, ванілі та багатьох інших. Перетворіть Ваші улюблені страви: запіканки, сирники, пудинги, млинці, оладки, зробивши їх ще смачнішими та солодшими за допомогою солодких соусів.

У цьому розділі сайту представлені рецепти солодких соусів, скориставшись якими Ви з легкістю зможете приготувати вишукані та оригінальні десерти, порадувавши ними дорослих та дітей. Пропонуємо Вам смачні рецепти солодких соусів: гранатовий соус, малиновий соус, яблучний соус, шоколадний соус, ванільний соус та інші цікаві рецепти солодких соусів.

 

Всі інгредієнти соусу з'єднати у каструлі, довести до кипіння та виварювати на повільному вогні 15 хвилин, безперервно помішуючи. Готовий соус протерти через сито, щоб видалити кісточки малини....

Частину молока у невеликій каструлі довести до кипіння, а іншу частину розвести з пшеничним борошном. Добре змішане молоко з борошном влити у підігріте та варити, помішуючи, поки маса не загусне. Поті...

Перець чилі очистити від насіння, разом з часником та цибулею обсмажити на сковороді, додавши гвоздику і майоран. Потім влити в сковороду стакан води, посолити та додати перець чорний горошком та пере...

З граната вичавити сік або використати готовий, додати у нього сіль, перець Огородник™ та базилік (свіжий або сухий). У червоному вині розведіть крохмаль.

 

Какао змішати з цукром. Молоко розвести гарячою водою, нагріти до кипіння та при безперервному помішуванні влити у какао; довести масу до кипіння, процідити, охолодити та ввести розведений у теплій во...

Цілі яйця та жовтки збити з цукром, додати подрібнену на тертці лимонну цедру. Поставити посуд на слабкий вогонь та, безперервно збиваючи, поступово влити гаряче вино. Соус повинен бути пишним та пода...

Жовтки розтерти з цукром, а молоко прокип'ятити з ваніліном. Продовжуючи розтирати жовтки, підливати потроху гаряче молоко. Посуд з жовтками при цьому краще тримати на водяній бані.

 

Яблука нарізати, залити водою, відварити, протерти. Влити розведений водою крохмаль, вино, лимонну цедру, прокип'ятити. Яблучний соус смачніший, якщо використати печені яблука.

 

Смородину та малину перебрати, промити, залити невеликою кількістю води, прокип'ятити та перетерти через густе сито. Частину рідини охолодити, змішати з картопляним крохмалем, влити в рідину, що залиш...

Курагу замочити, потім вийняти, рідину процідити і в ній же відварити курагу. Протерти через сито, додати цукор та варити до загустіння на слабкому вогні, стежачи, щоб соус не підгорів.

 

Підготовлені плоди відварити та залишити на 20-25 хвилин для набухання. Відвар злити в посуд, а плоди розтерти дерев'яним товкачиком. Отримане пюре з'єднати з відваром, перемішати, приправити лимонною...

X
test