Гриби промиваємо, від'єднуємо ніжки від капелюшків, ніжки дрібно нарізаємо. Так само дрібно нарізаємо цукіні та червоний перець, все перемішуємо і солимо за смаком.
Підсмажити свіжі або відварені сушені гриби, додати пасеровану цибулю, заправити частиною соусу та посолити. На порційну сковороду покласти по краях відварену картоплю, а в середину - гриби, розрівнят...
Гриби промити, просушити та смажити 7-8 хвилин, потім остудити. Картоплю відварити і натерти на крупній тертці, додати збите яйце, панірувальні сухарі, перець Огородник™ та сіль, можна також додати на...
Відварити картоплю до готовності. Порізати цибулю та гриби, пасерувати їх на рослинній олії. З картоплі приготувати пюре та зробити з нього «човники», наповнити їх начинкою, сформувати зрази та обсмаж...
Гриби промити, замочити і в тій же воді відварити, потім дрібно нашаткувати, обсмажити на олії з цибулею, ввести муку, посолити, додати перець Огородник™ та обсмажувати ще 2-3 хвилини. Картоплю наріза...
Гриби промити та відварити в підсоленій воді 10 хвилин, відкинути на друшляк. Цибулю дрібно порізати, моркву натерти на крупній тертці. Цибулю обсмажити на сковорідці з олією, через хвилин 4-5 додати...
Печериці вимити й нарізати скибочками або на 4 частини. Цибулю нарізати на четвертинки, часник подрібнити, перець очистити від серцевинки та нарізати кубиками або смужками. На розігрітій з рослинною о...
Печериці промити, висушити, ножем підрізати та вийняти ніжки. Форму для запікання застелити пергаментом та викласти печериці отворами вгору. Куряче філе подрібнити та обсмажити на сковороді в 1 ст. л....
Гриби та цибулю порізати та пасерувати на вершковому маслі хвилин 10, додати вершки, сіль, спеції Огородник™, просмажити ще хвилин 5. Змішати яйця з борошном та розпушувачем, і сиром. Додати охолоджен...
Свіжі гриби почистити, добре промити, нарізати скибочками, відварити; відвар використати для приготування соусів. Якщо гриби сушені, то їх потрібно перебрати, ретельно промити, замочити в холодній вод...