Лавровий лист Огородник™

Лавровий лист – це відома духмяна спеція широкого застосування, яка надасть Вашим стравам пряного смаку та приємного аромату.

Лавровий лист від компанії «Огородник» використовується як ароматизатор для супів, борщів, бульйонів, додається до других страв з овочів, м’яса, риби та морепродуктів. Лавровий лист – незамінна пряність для маринадів при консервуванні.

Фасування


10 г

75 г ПЕТ

Лавровий лист в кулінарії


Лавровий лист – це відома духмяна спеція широкого застосування, яка надасть вашим стравам пряного смаку та приємного аромату.

В кулінарії лавровий лист застосовується для ароматизації бульйонів,супів, тушкованих страв, соусів. Він один з обов’язкових інгредієнтів для приготування розсолів і маринадів. Не рекомендується довго варити його з основним продуктом. Тому зазвичай лавровий лист кладуть в перші страви за 5 хвилин до готовності, а в другі – за 10 хвилин.

Спосіб застосування: в перші страви за 5 хвилин до готовності, в другі – разом з пасерованими овочами за 10 хвилин до закінчення тушкування, з розрахунком 1 лист на 1л рідини.

Склад: лавровий лист натуральний.

Рецепти