Часниковий соус


Підготовка
5 хвилин
Готувати
20 хвилин
3 порції

Інгредієнти

  • сметана – 0,25 склянки;
  • естрагон свіжий – 1 ч. л.;
  • шавлія;
  • базилік – 1 ч. л.
  • часник – 4 великих зубчика;
  • цибуля зелена;
  • спеції за смаком;
  • сушений часник Огородник™;
  • лимонний сік.

Процес приготування

1 крок

Необхідну кількість часника очищаємо заливаємо олією, посипаємо спеціями,
потім загортаємо у фольгу, відправляємо в духовку хвилин на 20, зробивши температуру близько 200 градусів. Готовність визначається м’якістю.

2 крок

За допомогою блендера подрібнюємо часник, зелень. Перш ніж збивати, в блендері, додаємо сік лимона і за бажанням трохи цедри.

3 крок

Подрібнену суміш з’єднайте зі сметаною, а потім крізь сито перетріть отриману масу. Додаємо в неї спеції, сушений часник тощо.

4 крок

Окрім м’яса і супів, такий соус можна подавати до рибних страв, морепродуктів. Він стане відмінною заправкою для будь-якого салату.

Купити приправи для цієї страви


Залишити коментар