Фазан смажений


Підготовка
25 хвилин
Готувати
40 хвилин
4 порції

Інгредієнти

  • 1 фазан;
  • 60 г шпику;
  • 1 ст. л. топленого свинячого сала;
  • 1 ст. л. вершкового масла;
  • сіль, перець за смаком.
  • 1 корінь петрушки (або селери)

Процес приготування

1 крок

Підготовану тушку обсмажити (для більшої соковитості її можна нашпигувати свинячим шпиком або обернути філейну частину тоненькими скибками шпику, перев’язавши ниткою в декількох місцях), посолити та смажити на деко в духовці 30-40 хвилин, поливаючи жиром та соком, що виділився.

2 крок

Фазана покласти на тарілку, полити соком, маслом та прикрасити гілочкою зелені. Окремо можна подати салат або мариновані фрукти.

Купити приправи для цієї страви


Залишити коментар