Філе пангасіуса у духовці


Підготовка
25 хвилин
Готувати
35 хвилин
2 порції

Інгредієнти

  • філе пангасіуса – 550 г;
  • цибуля – 1-2 шт.;
  • сир твердий – 120 г;
  • приправа «Середземноморська» – 1 ч. л.;
  • сіль, перець – за смаком.

Процес приготування

1 крок

Деко застеліть фольгою. Очищену цибулю, нарізану кільцями, викладіть на фольгу.

2 крок

Якщо філе заморожене, його потрібно розморозити та висушити. Філе з обох сторін натріть приправою, сіллю та перцем і викладіть на цибулю.

3 крок

Загорніть філе пангасіуса у фольгу та випікайте в духовці 20-25 хв. при температурі 180°.

4 крок

Розгорніть фольгу, філе риби посипте тертим сиром і запікайте ще 10 хв. до утворення апетитної золотистої скоринки. До столу страву варто подавати гарячою з будь-яким гарніром.

Купити приправи для цієї страви


Залишити коментар