Кальмари в аерогрилі


Підготовка
60 хвилин
Готувати
10 хвилин
3 порції

Інгредієнти

  • кальмари – 6 шт.;
  • оливкова олія – 20 мл;
  • орегано – 0,5 ч. л.;
  • кмин – 0,5 ч.л.;
  • біле сухе вино – 50 мл;
  • суміш перців Огородник – за смаком;
  • мед – 1 ст. л.;
  • паприка гостра червона мелена – 1 ст. л.;
  • зелень – 1 пучок.

Процес приготування

1 крок

Очистіть та промийте кальмари, наріжте спочатку кільцями, а потім – смужками.

2 крок

В окремій мисці змішайте всі інші інгредієнти: оливкову олію, орегано, кмин, біле вино, сіль, перець, паприку, мед. Маринуйте смужки кальмарів у цьому соусі протягом 1 год.

3 крок

Смужки кальмара нанизуйте на шпажки, попередньо змащені олією. Запікайте 4-6 хв. при температурі 205°. При цьому миску із маринадом варто поставити внизу. Подавайте страву посипану зеленню та политу залишками маринаду.

Купити приправи для цієї страви


Залишити коментар