Суп пюре із гарбуза солодкий


Підготовка
20 хвилин
Готувати
35 хвилин
4 порції

Інгредієнти

  • 500 г гарбуза;
  • 1 склянка води;
  • 2 склянки молока;
  • 2 ст. л. пшеничного борошна;
  • 1 ст. л. лимонної цедри;
  • 3 ст. л. цукру;
  • 2 ст. л. вершкового масла;
  • 1 ч. л. меленої кориці Огородник™;
  • сіль.

Процес приготування

1 крок

Гарбуз розрізати на шматочки, протушкувати у невеликій кількості підсоленої води, і перетерти через сито. Потім залити молоком, заправити трохи спасерованим борошном, додати цукор і терту цедру.

2 крок

При подачі до столу додати в суп масло і товчену корицю.

3 крок

Замість борошна для заправки можна взяти манну крупу, тоді суп вийде густішим і ситнішим.

Купити приправи для цієї страви


Залишити коментар